Gheldof Guy

Badkamerrenovatie

Op vlak van totale badkamerrenovatie zijn er tal van mogelijkheden. Wij adviseren u vooraf grondig over deze mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor een totaalconcept in uw badkamer.

Grondige Advisering

De keuze is talrijk. Gheldof Guy adviseert u vooraf grondig over de verschillende mogelijkheden. U krijgt een duidelijk beeld van uw badkamerinrichting.

Wij begeleiden u in een showroom van één van onze leveranciers om u zo goed mogelijk te dienen en dat naar uw eigen budget. Indien gewenst werken wij samen met binnenhuisarchitecten (landelijk, strak en modern, ... ).

Van kleine tot grote verwachtingen, Gheldof Guy is het adres voor al uw wensen op vlak van uw totale badkamerrenovatie.


Sanitaire Merken

Gheldof Guy plaatst verschillende merken sanitair. Merken binnen ons gamma zijn Grohe, Geberit, Clou, Hansgrohe, Antonio Lupi, Gessi, Dornbracht, Detremmerie,...


Totaalconcept

Een badkamerrenovatie van A tot Z start bij het voorstellen van eerder gerealiseerde projecten en een specifiek ontwerp voor uw badkamer. Zo kan u zich snel een beeld vormen van welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke ruimte. Er wordt rekening gehouden met de bestaande infrastructuur, maar Gheldof Guy denkt samen met u creatief na over de optimale en gezelligste indeling voor uw nieuwe badkamer.

We begeleiden u bij het kiezen van het sanitair, verwarming en tegels. Deze worden enkel bij professionele speciaalzaken aangekocht.

In alle badkamers worden aan- en afvoerleidingen, elektriciteit, bezetting, chape, sanitair, vloeren,plafonds, schilderwerk en tegels met de grootste zorg vernieuwd. Enkel op deze manier kunnen wij kwaliteitswerk leveren en u een badkamer bieden waar u voor altijd van kan genieten zonder zorgen. Zo bieden wij u een ware oase van rust, warmte, gezelligheid en ontspanning.

Dankzij onze totaalaanpak hebt u 1 contactpersoon en alle activiteiten volgen elkaar perfect op. U hebt geen last van nutteloze wachttijden of aannemers waarvan de planning niet overeen stemt. Gheldof Guy biedt u op dat vlak een optimale service.

Voor een grondige advisering omtrent uw totale badkamerrenovatie, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Gheldof Guy.