Gheldof Guy

Verwarming

Op gebied van centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Gheldof Guy BV biedt u een brede waaier aan verwarmingsketels en geeft raad doorheen uw volledige project. Wij staan in voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van uw centrale verwarming.

Degelijke centrale verwarming is onmisbaar

Een betrouwbare verwarmingsinstallatie is geen overbodige luxe. Een grondige cv advisering is dan ook aangewezen. De centrale verwarming en haar leidingen zijn verweven in de structuur van uw woning en voorzien u ten alle tijden van warm water. Als erkend installateur centrale verwarming plaatsen wij uw verwarmingsinstallatie dan ook met de nodige zorg en kennis van zaken.


Kies voor kwaliteit

Op het gebied van centrale verwarming hebt u een ruime keuze. Het onderscheid in kwaliteit van verschillende verwarmingsinstallaties wordt meestal pas duidelijk na enkele jaren. Beslissen voor een kwalitatieve verwarmingsinstallatie is dan ook de beste keuze. De kostprijs van een centrale verwarming van mindere kwaliteit, inclusief de meerkosten aan onderhoud bedragen bijna evenveel als de installatie van een hoogwaardige verwarmingsketel. Kiezen voor kwaliteit maakt van u op lange termijn steeds een winnaar.


Bespaar

Heeft u al eens stilgestaan bij de vervanging van uw oude verwarmingsinstallatie? U kan hiermee tot 30% besparen op uw energiefactuur. Denk maar aan de stijgende prijzen voor mazout en aardgas. De generatie van condensatieketels biedt u tal van financiële voordelen. Met de investering in een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie spaart u niet enkel uw portemonnee, maar het milieu vaart er ook wel bij.

  • Vergeet ook niet dat u slechts 6% btw betaalt op alle werken en materialen door ons uitgevoerd en geleverd indien uw huis ouder is dan 5 jaar !
  • Meer en meer wordt er geopteerd voor groene energie door bvb warmtepompen en zonne-energie. Ook hier hebben wij ondertussen de nodige ervaring kunnen opbouwen en kunnen u een passend advies en vrijblijvende offerte bezorgen.

Advies

  • Wij berekenen voor u uw huidig rendement en energieverbruik.
  • Wij berekenen uw terugverdientijd.
  • Wij helpen u in uw optimale keuze met advies, informatie en technische ondersteuning.
  • Vrijblijvende offerte van uw gekozen systeem.
  • Wij helpen u verder in het geven van informatie over financiële tussenkomsten van uw netbeheerder, federale en regionale instanties.

U kent waarschijnlijk de actuele problemen die zich voor doen inzake verwarming. Zo zal het energieverbruik tegen 2030 nog verdrievoudigen. Bijgevolg zullen de energieprijzen stijgen en is het niet meer te verantwoorden dat u een systeem laat opereren die niet optimaal omgaat met energie. Bovendien hebben de CO2- emissies een sterke invloed op ons klimaat. Hoge energie-efficiëntie is vandaag dus van het allergrootste belang om onze toekomst te waarborgen.


Vloerverwarming

Vloerverwarming doet meer dan alleen uw voeten verwarmen. Een overbodige luxe is dit evenmin!
Wat dacht u van een kostenbesparing op de energierekening of aan het bijkomstige voordeel van een prachtige vloer die u bij de aanleg van vloerverwarming kunt plaatsen.

Voordelen

Aanzienlijke kostenbesparing

Een voordeel dat direct waarneembaar zal zijn, is dat u minder hoog stookt in vergelijking met radiatorverwarming en u toch een goede en aangename gevoelstemperatuur in huis heeft.
Door de lage temperatuurinstelling is er op jaarbasis ook een aanzienlijke energiebesparing te verwachten, die kan oplopen van 10 tot 15 %. Het systeem werkt namelijk met een watertemperatuur van 25 a 45 graden Celsius. Vanuit milieuopzicht is dit een hele mooie besparing en u merkt het natuurlijk ook zelf in de portemonnee.

Betere warmteverdeling

Zoals gezegd voelt de warmte van vloerverwarming veel aangenamer. Dit komt doordat de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. De warmte straalt omhoog, waardoor de ruimte gelijkmatig verwarmd wordt.

Voor mensen met allergische of astmatische verschijnselen is vloerverwarming ook een uitkomst. De lucht is minder benauwend en er is ook minder stofcirculatie. Er zijn immers geen radiatoren of andere buizen die stof kunnen vasthouden.


Doe-Het-Zelf

Gheldof Guy BV is gespecialiseerd in het installeren van centrale verwarming, maar biedt ook begeleiding voor doe-het-zelvers. We maken graag een vrijblijvend voorstel, kom dus zeker even langs met uw plannen.


Onderhoud en service

Of je nu kiest voor vloerverwarming, radiatoren of een ander verwarmingselement, het onderhoud van de centrale verwarmingsketel is en blijft noodzakelijk voor de blijvende goede werking van de cv ketel en het behouden van het rendement. Bovendien is het onderhoud van centrale verwarmingsketels verplicht in Vlaanderen. Zo is het onderhoud van een mazoutketel jaarlijks verplicht, voor het onderhoud van een gasketel is dit om de twee jaar.

Gheldof Guy BV verzorgt ook het onderhoud van uw centrale verwarmingsketel. Door een tijdig en correct onderhoud van uw centrale verwarmingsketel kan u nog lang van een optimaal rendement genieten.