De firma Gheldof Guy BV levert op basis van kennis en ervaring, kwaliteitsvol en op maat gemaakt werk, voor een democratische prijs.

Bij ons kan u terecht voor tal van technieken in uw nieuwbouw- of te renoveren woning. U hoeft dus niet op zoek naar meerdere aannemers voor werken sanitair, centrale verwarming, warmtepompen, ventilatie, zonneboilers en badkamerrenovatie. Op die manier willen wij een uitzonderlijke dienst verlenen aan u.

Kwaliteit

Kiezen voor Gheldof Guy is kiezen voor kwaliteit op basis van kennis en ervaring voor een democratische prijs.

één Aanspreekpunt

Kiezen voor Gheldof Guy is kiezen voor een gemakkelijke manier van bouwen of verbouwen. U gaat niet op zoek naar tal van vakmensen voor het uitvoeren van technieken, want wij hebben alle kennis in huis.

PROFIEL

Guy Gheldof studeerde af in de richting Elektromechanica aan het Edugo Glorieux te Oostakker. Hierna behaalde hij Bachelordiploma Klimatisering aan de HoGent. Na de schooluren nam hij deel aan cursussen bij gekende opleidingscentra. Zo is Guy Gheldof ook een erkend energiedeskundige (type A,B en C) en isolatiedeskundige. Naast deze interessante onderwerpen behaalde hij tevens de attesten die nodig zijn voor het onderhouden van verwarmingsinstallaties op gas en stookolie.

Na deze studies heeft hij de nodige ervaring opgedaan in de plaatsing van sanitair, ventilatie en verwarming bij een zelfstandig installateur.

Vervolgens heeft Guy 3 jaar in een ingenieursbureau te Brugge en Gent gewerkt als hoofdontwerper en assistent projectleider. In dit bedrijf is hij in aanraking gekomen met kleine en zeer grote projecten, dit voor het ontwerp van de technieken, administratie en werfopvolging.

Zo kan Gheldof Guy U de service aanbieden voor kleine tot middelgrote projecten en doen we hiervoor ook de studie. Zo rekenen wij alles zelf uit rekening houdend met alle wetgevingen die van toepassing zijn.

HISTORIEK

Het combineren van technieken is de missie van zaakvoerder Gheldof Guy. In 2009 richtte Guy de firma Gheldof Guy op. Oorspronkelijk was die gevestigd in Oostakker, de thuisbasis van de zaakvoerder. In de winter van 2011 vond de langverwachte verhuis plaats. Sindsdien vindt u Gheldof Guy terug in een nieuw magazijn met kantoor in de Gentsesteenweg 272 te Lokeren. In 2012 maakte de eenmanszaak Gheldof Guy een doorgroei naar Gheldof Guy BV.