Gheldof Guy

Sanitair

Sanitaire installatie

Op vlak van sanitaire installatie zijn er tal van mogelijkheden. Gheldof Guy adviseert u vooraf grondig over deze mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk in sanitaire installatie, plaatsing en onderhoud.

Grondige Advisering

Warm water: combineer comfort en energiebesparing

Comfort verhogen, energie besparen

Wellicht is advies nergens zo belangrijk voor je energiefactuur als bij de keuze van je sanitaire installatie. Zo zijn warmwaterboilers op gas veel performanter dan een aantal jaren geleden, maar toch bespaar je vaak meer met een doorstromer. Want die slaat enkel aan op het moment dat je warm water nodig hebt.


De juiste sanitaire installatie kies je met ons

Of je nu kiest voor een boiler of een doorstromer zal afhangen van je warm waterverbruik en je comfortwens. En waarom zou je ook niet zonne energie of een warmtepompboiler overwegen?


Gratis water met een regenwaterinstallatie

Heb je een regenwaterput of ben je van plan er ééntje aan te leggen? Een goede keuze. Regenwater is gratis, maar moet wel volgens de regels van de kunst behandeld worden om bacteriële besmetting te vermijden. Een installatie bestaat uit een regenwaterput, een filter voor regenwater en een regenwaterpomp. Gheldof Guy helpt je met al je regenwaterplannen en installatie.


Installatie zelf of door een vakman

Je kan kiezen om zelf te installeren of om de hulp in te roepen van Gheldof Guy. Die staat u bij of verzorgt de installatie van al je sanitaire plannen van a tot z. Door onze makkelijke ligging voeren we vooral sanitaire installaties uit in West -en Oost-vlaanderen, Antwerpen en Vlaams Brabant.

De keuze is talrijk. Gheldof Guy adviseert u vooraf grondig over de verschillende mogelijkheden. U krijgt een duidelijk beeld van uw sanitaire voorzieningen.Van kleine tot grote verwachtingen, Gheldof Guy is het adres voor al uw wensen op vlak van sanitaire installaties.